Betaalwijze

U kunt bij Artprotech International op één of meer van de volgende manieren betalen:

Wij maken qua betaalwijzen echter onderscheid tussen bedrijven/instellingen en consumenten.
Alleen bedrijven en instellingen kunnen gebruik maken van de betaalwijze op rekening.

Via op rekening (alleen voor bedrijven en instellingen en alleen mogelijk voor bestellingen binnen Nederland en België). Bij de bestelling die u ontvangt, zit een factuur voor uw bestelling.Maak het verschuldigde bedrag binnen 14 dagen na factuurdatum over op
 rek.nr:  NL 81 ABNA 053.75.08.597 t.n.v. Artprotech International te Tiel, en vergeet niet uw naam en bestelnummer te vermelden. Zo kunnen we uw betaling snel en correct afhandelen. U hoeft pas te betalen als u de bestelling heeft ontvangen.

Via voorafbetalen. U kunt het totaalbedrag overmaken op rek.nr:  NL 81 ABNA 053.75.08.597 t.n.v. Artprotech International te Tiel, onder vermelding van uw naam en bestelnummer. In dit geval gaan wij pas tot verwerking van de bestelling over als de betaling ontvangen is. Het duurt ongeveer 2 werkdagen voordat een vooruitbetaling bij ons verwerkt is. Vervolgens sturen wij de bestelling zo snel mogelijk naar u toe.

Via rembours. Indien het afleveraders voor uw bestelling in Nederland is en u liever contant betaald aan de postbode, dan kan dat uiteraard ook. U moet er dan wel rekening mee houden dat de extra verzendkosten voor uw rekening zijn. Helaas is deze betaalwijze voor klanten van buiten Nederland niet mogelijk.

Via contant bij afhalen. Dit biedt de mogelijkheid om uw bestelling bij ons adres (voltastraat 12, 4004 KA Tiel) op afspraak af te komen halen, waarbij het totaalbedrag contant word voldaan.


Vergelijken 0

Geen producten

Wordt nog bepaald Verzending
€ 0,00 Totaal

Afrekenen